ReStart.ro

Font Size

Profile

Cpanel

Leadership 4 Juniors se deschide pentru tine!

DetaliiLeadership 4...Leadership 4 Juniors se deschide pentru tine! Simți că poți face diferența, că poți construi pentru societatea în care trăiești? Noi îți oferim contextul potrivit pentru dezvoltarea ta!

Institutul Qvorum contribuie constant la dezvoltarea personală și profesională a elevilor din România prin varietatea de programe pe care le organizează pentru aceștia încă din 2010.

Detalii

Qvorum Teachers' Academy 2015

DetaliiQvorum Teachers'...Profesorii din București sunt chemați la Academie!

Participă la Qvorum Teachers’ Academy!

Institutul Qvorum se implică activ în dezvoltarea formatorilor actualelor generații de elevi! Alături de Fundația Hanns Seidel, lansăm programul Teachers` Academy, dedicat profesorilor care doresc să se pregătească pentru a susține procesul educațional la nivel european.

Detalii

Vino la cursurile gratuite de Manager de Întreprindere Socială oferite de KCMC și partenerii săi!

DetaliiVino la...În perioada martie – aprilie 2015 KCMC – K Consulting Management and Coordination, alături de partenerii săi, organizează mai multe sesiuni de curs pentru ocupația Manager de Întreprindere Socială adresat persoanelor de etnie romă, în cadrul proiectului de dezvoltare a economiei sociale Pakivalo ButiQ.

Detalii

Curs gratuit de „Antreprenor în economia socială”, București, martie 2015

DetaliiCurs gratuit de...Asociația C4C – Communication for Community va organiza, începând cu luna martie 2015, un curs gratuit deAntreprenor în economia socială” (cod COR 112032).

Cursurile vor avea loc în București și se desfășoară în cadrul proiectului “S.E.S. – Să Evoluăm Sustenabil”.

Detalii

Ultimele locuri pentru cursurile gratuite de calificare/recalificare pentru angajați - Iași!

DetaliiUltimele locuri...Societatea Agricolă Astra în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iași anunță înscrieri pentru ocuparea ultimelor locuri din seria de cursuri de calificare în cadrul proiectului “INVESTIȚIA ÎN RESURSE UMANE – CALITATE ȘI EFICIENȚĂ în AGRICULTURĂ și SERVICII (IRU-CEAS)”.

Detalii

Curs gratuit Ospătar!

DetaliiCurs  gratuit...S.C. BLUE CONSULTING S.R.L. Iaşi a dat startul inscrierilor pentru cursul GRATUIT de OSPATAR / vanzator in unitati de alimentatie!

Detalii

Curs de specializare – Manager Proiect – Iaşi, februarie – 2015

DetaliiCurs de...Programul de specializare este organizat de TAAS Consultancy, autorizata ca furnizor de formare profesionala de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Cursul se adreseaza tuturor celor interesati sa acumuleze cunostinte si tehnici necesare pentru managementul de proiecte (cod COR 242101) si sa-si dezvolte abilitati practice, utile pentru rezolvarea problemelor specifice managementului proiectelor.

Detalii

Centrul Diecezan Caritas Iași organizează cursuri gratuite de calificare în meseria de Cosmetician

DetaliiCentrul Diecezan...Centrul Diecezan Caritas Iași organizează în Iași, prin proiectul Servicii de Evaluare, Formare și Incluziune Ș.E.F.I,  cursuri gratuite de calificare în meseria de Cosmetician.

Detalii

Cursuri gratuite de calificare - Cameristă şi Lucrător comercial, regiunea Centru şi regiunea Sud-Est

DetaliiCursuri gratuite...In cadrul proiectului ”Calificarea, un catalizator al succesului!” se demareaza procesul de recrutare si selectie a grupului tinta in vederea organizarii cursurilor de calificare / recalificare profesionala pentru meseria de camerista si cea de lucrator comercial in regiunea Centru si regiunea Sud-Est.

Detalii

Cursuri gratuite de calificare în meseria Confecționer-asamblor articole din textile, Iași

DetaliiCursuri gratuite...Centrul Diecezan Caritas Iași organizează în Iași, prin proiectul Servicii de Evaluare, Formare și Incluziune Ș.E.F.I POSDRU/125/5.1/S/127865, cursuri gratuite de calificare în meseria Confecționer-asamblor articole din textile.

Detalii

Prima pagina ReStart Cariera Cursuri formare profesionala