ReStart.ro

Font Size

Profile

Cpanel

Cursuri de iniţiere în acces la justiţie şi în construcţii, mediu, patrimoniu

DetaliiCursuri de...Asociatia Salvati Bucurestiul lanseaza apelul de inscriere la cursurile de initiere in acces la justitie si in constructii, mediu, patrimoniu. Acestea vor avea loc in data de 16-17 ianuarie la Iasi, 23-24 ianuarie la Cluj-Napoca si 30-31 ianuarie la Bucuresti.

Detalii

Înscrieri în cadrul programului ”Inițiativă pentru comunitatea mea!” - proiect destinat tinerilor din Dâmbovița

DetaliiÎnscrieri în...Te-ai intrebat vreodată cine ești tu și ce poți face în comunitatea ta?

Vino alături de alți tineri ca tine și află raspunsul în cadrul programului „Iniţiativă pentru comunitatea mea!”, un proiect care îşi propune să crească gradul de implicare activă a tinerilor (liceeni și studenți cu vârstele cuprinse între 16 și 24 de ani) în viaţa publică a comunităţii locale din care provin, finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Detalii

Cursuri gratuite de babysitter organizate în cadrul proiectului POSDRU „Trei generaţii pentru mâine”

DetaliiCursuri gratuite...“Acum 7 ani am fost binecuvantata cu o minune, am adus pe lume o fetita vesela si frumoasa, Ioana. Va puteti imagina cat de fericita am putut sa fiu, dar aceasta fericire a insemnat si sacrificii: a trebuit sa-mi parasesc job-ul meu de administrator logistic la Kaufland pentru a putea avea grija de ea. Fireste, mi-a parut rau, era un loc de munca stabil, cu program fix si colegi draguti, dar nu am avut incotro.

Detalii

Curs GRATUIT de Antreprenoriat pentru persoanele fără loc de muncă din regiunile București-Ilfov, Sud-Vest și Sud Muntenia

DetaliiCurs GRATUIT de ...Dacă vrei să-ți creezi propriul loc de muncă și să-ți valorifici creativitatea și cunoștințele, participă la CURSUL GRATUIT DE ANTREPRENORIAT din cadrul proiectului PARTENERIAT PENTRU OCUPARE în regiunile București-Ilfov, Sud-Vest și Sud Muntenia, organizat de Fundatia Motivation Romania si Human Respect Solutions.

Detalii

Cursuri GRATUITE pentru şomerii din Brăila organizate în cadrul proiectului „Reţeaua profesioniştilor în căutarea unui loc de muncă – ProJobs”

DetaliiCursuri GRATUITE...SC Management INCAF SRL organizează, în cadrul proiectului cu finanţare europeană „Reţeaua profesioniştilor în căutarea unui loc de muncă – ProJobs”, cursuri GRATUITE de formare profesională. Acestea se adresează şomerilor cu vârstă între 16 şi 64 de ani şi au că principal scop dezvoltarea de competenţe specifice în rândul persoanelor în căutarea unui loc de muncă.

Detalii

Înscrieri pentru noi cursuri GRATUITE de calificare organizate în cadrul proiectului IRU-CEAS!

DetaliiÎnscrieri pentru...Societatea Agricolă Astra în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iași anunță începerea înscrierilor pentru cursurile de calificare din cadrul proiectului “INVESTIȚIA ÎN RESURSE UMANE – CALITATE ȘI EFICIENȚĂ în AGRICULTURĂ și SERVICII (IRU-CEAS)

Detalii

Cursuri GRATUITE Combainier agricol și Electromecanic staţii pompare apă - canal pentru angajații cu domiciliul stabil în regiunile Nord Est / Sud Est

DetaliiCursuri GRATUITE...Societatea Agricolă ASTRA în colaborare cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară“ Ion Ionescu de la Brad” Iași organizează, în mod gratuit, cursuri de calificare în meseria de COMBAINIER AGRICOL și cea de ELECTROMECANIC STAȚII POMPARE APĂ-CANAL, avizate de Autoritatea Națională pentru Calificări - www.anc.gov.ro.

Detalii

Cursuri gratuite - Competenţe Antreprenoriale şi Formator pentru persoanele care au domiciliul în judeţul Tulcea

DetaliiCursuri gratuite...In luna decembrie 2014, Asociatia Romano ButiQ alaturi de partenerul sau K Consulting Management and Coordination si Asociatia Vox Deltae organizeaza doua sesiuni de cursuri: Competente Antreprenoriale si  Formator pentru persoanele care au domiciliul in judetul Tulcea.

Detalii

Curs GRATUIT „ Comunicare în limba engleză” organizat în cadrul proiectului SIM

DetaliiCurs  GRATUIT „...Cursul „Competenţe cheie comune mai multor ocupații – Comunicare în limba engleză”, organizat în cadrul proiectului SIM urmareste dezvoltarea deprinderilor lingvistice ale cursanţilor, adresându-se tuturor celor care doresc sa invețe limba engleza intr-un mod placut si eficient.

Detalii

Servicii GRATUITE de consiliere profesională și de formare pentru persoanele șomere din regiunile București-Ilfov, Sud-Vest și Sud-Muntenia

DetaliiServicii...Compania HRS oferă servicii GRATUITE de consiliere profesională și de formare persoanelor șomere.

Cursurile de specializare și de calificare se adresează atât persoanelor cu studii superioare, cât și persoanelor absolvente de învățământ obligatoriu.  Antreprenoriat, Manager de Proiecte, Inspector Resurse Umane, Inspector în Domeniul Sănătății și Securității în Muncă, Formator, Agent de Pază, Frizer, curs de Manichiură-Pedichiură și altele.

Detalii

Prima pagina ReStart Cariera Cursuri formare profesionala