ReStart.ro

Font Size

Profile

Cpanel

Curs GRATUIT Designer pagini web organizat în cadrul proiectului POSDRU “Şanse de Ocupare prin Calificare-ŞOC”!

Citeşte mai departe...Esti fara un loc de munca? Ai absolvit liceul si nu reusesti sa te angajezi? Esti creativ si te pasioneaza mediul on-line?

Vino la Blue Consulting pentru a urma GRATUIT cursul de Designer pagini web – in cadrul Proiectului European  POSDRU “Sanse de Ocupare prin Calificare-SOC”. 

Citeşte mai departe...

Oportunităţi de formare GRATUITĂ în cadrul proiectului POSDRU „Sisteme Inovative pentru Muncă”!

DetaliiOportunităţi de...Asociația SOCIUS, în parteneriat cu Centrul de Dezvoltare Socială (beneficiar), Fundația Alături de Voi și INFOR Italia, implementează în perioada martie 2014 - august 2015,  proiectul Sisteme Inovative pentru Muncă-SIM/128213, proiect finanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Detalii

A început ACCES - Proiect adresat femeilor angajate în sistemul sanitar public sau privat

DetaliiA început ACCES...Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR), in parteneriat cu Consejo General de Enfermería (Spania), anunță lansarea unui nou proiect strategic intitulat „.Asigurarea accesului egal la ocupare si diversificarea oportunitatilor de angajare pe o piata inclusiva a muncii, pentru femeile din domeniul sanitar – ACCES”, proiect construit pentru 600 de femei angajate in sistemul sanitar public sau privat.

Detalii

Cursuri gratuite organizate în cadrul proiectului "Motivare pentru ocupare"!

DetaliiCursuri gratuite...Cursuri gratuite organizate in cadrul proiectului "Motivare pentru ocupare" - POSDRU/165/6.2/S/140197,cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 - Investeste in oameni !

Proiectul este implementat de Fundatia Motivation Romania in parteneriat cu Goals UK CIC, Fundatia Special Olimpics din Romania, HRS, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

Detalii

Școala pentru Democrație 2014

DetaliiȘcoala pentru...Expert Forum (EFOR) a deschis apelul de participare la o nouă ediție a Școlii pentru Democrație, un seminar non-formal care se va desfășura la Pensiunea Brandeberg, Șimon (Bran), județul Brașov (România) între 22 și 28 august 2014Școala este dedicată democratiei și statului de drept și se desfășoară în contextul mișcărilor civice din regiune și al apropierii Republicii Moldova și Ucrainei de Uniunea Europeană.

Detalii

Curs de specializare: Manager de Proiect – Iaşi, 18 august – 05 septembrie 2014

DetaliiCurs de...Programul de specializare este organizat de TAAS Consultancy, autorizata ca furnizor de formare profesionala de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Cursul se adreseaza tuturor celor interesati sa acumuleze cunostinte si tehnici necesare pentru managementul de proiecte (cod COR 242101) si sa-si dezvolte abilitati practice, utile pentru rezolvarea problemelor specifice managementului proiectelor.

Detalii

Cursuri de calificare gratuite în 15 meserii la mare căutare

DetaliiCursuri de...Într-o eră a schimbării, cine nu-şi doreşte un dram de stabilitatate, în special, la locul de muncă? Nu doar eu, nu doar tu, ci fiecare dintre noi – indiferent de naţionalitate, etnie sau statut social, dar mai ales grupurile vulnerabile, etichetate social și predispuse la marginalizare. 

 (Re)conversia profesională este cheia sigură de accesare a pieței actuale a muncii, motiv pentru care Asociația pentru Formarea în Domeniul Securității Private (AFDSP), prin intermediul proiectului ”ADMIS pe piața muncii”, pune la dispoziție cursuri de calificare gratuite, celor care resimt cel mai mult vulnerabilitatea – persoanelor de etnie rromă, cu minim studii primare.

Detalii

Cursuri gratuite pentru femei ȋn Regiunea Bucureşti-Ilfov!

DetaliiCursuri gratuite...CURSURI GRATUITE desfăsurate in cadrul Proiectului POSDRU/152/6.3/G/130466 "Egalitate de sanse si incluziune pe piata muncii pentru femei in Regiunea Bucuresti-Ilfov".

GRUP TINTĂ: FEMEI cu domiciliul în BUCURESTI-ILFOV

Detalii

Cariera PLUS - Dezvoltă-te prin cunoaştere! Cursuri de calificare GRATUITE!

DetaliiCariera PLUS -...C.E.C.C.A.R. Filiala Iasi are placerea de a va informa asupra organizarii unei serii de cursuri de calificare/recalificare GRATUITE pentru angajati (cu studii medii).
Cursurile se desfasoara in cadrul proiectului cu finantare europeana “Calificarea Resurselor Umane – suport pentru cresterea economica” sub egida C.E.C.C.A.R.

Detalii

Cursuri gratuite de calificare pentru femei organizate în cadrul proiectului POSDRU “Să creăm pentru toţi aceleaşi şanse! ”

DetaliiCursuri gratuite...Asociația Filantropică Trup Și Suflet  Iași, în calitate de beneficiar, implementează proiectul „SĂ CREĂM PENTRU TOȚI ACELEAȘI ȘANSE!”.

Proiectul este finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 6 "Promovarea incluziunii sociale, Domeniul major de intervenţie 6.3."Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii".

Detalii

Prima pagina ReStart Cariera Cursuri formare profesionala