ReStart.ro

Font Size

Profile

Cpanel

Cursuri gratuite în domeniul economiei sociale, Cluj

DetaliiCursuri gratuite...Fundația Civitas pentru Societatea CivilăFiliala Cluj-Napoca lansează o nouă serie de cursuri de specializare. De data aceasta, vă oferim ocazia să participați la două cursuri de specializare acreditate ANC! Vă invităm să vă bucurați alături de noi de o vară plină de idei, concepte inovatoare și multă voie bună!

Detalii

Cursuri gratuite pentru persoanele fără venituri cu domiciliul în Bucureşti - Ilfov

DetaliiCursuri gratuite...Cursuri gratuite organizate în cadrul proiectului ”Măsuri inovative și flexibile pentru combaterea șomajului prin utilizarea tehnologiei informației și comunicării”.

Detalii

Cursuri gratuite de calificare pentru șomerii din județele Gorj, Vâlcea, Mehedinți și Hunedoara!

DetaliiCursuri gratuite...Fundaţia Centrul Român pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii organizează, în cadrul proiectului cu finanţare europeană Trans-FORMARE pentru ocupare în zonele miniere sau foste industrializate din regiunile Sud-Vest şi Vest, cursuri de formare a competenţelor TIC (Tehnologia informaţiei şi a comunicaţiilor).

Detalii

Curs gratuit de calificare în specializarea agent securitate, Iași

DetaliiCurs gratuit de...Societatea Agricolă Astra, în cadrul proiectului “INVESTIȚIA ÎN RESURSE UMANE – CALITATE ȘI EFICIENȚĂ în AGRICULTURĂ și SERVICII (IRU-CEAS)” recrutează persoane ocupate (angajați) pentru cursul de Agent securitate.

Detalii

Curs gratuit de Comunicare în limba engleză, Iaşi

DetaliiCurs gratuit de...Blue Consulting va ofera oportunitatea de a participa GRATUIT la cursul de COMUNICARE IN LIMBA ENGLEZA.

Conditia este sa nu aveti un loc de munca, sa nu urmati o forma de invatamant si sa aveti domiciliul in Judetul Iasi.

Detalii

Grădiniţe albastre – Cursuri gratuite pentru educatori

DetaliiGrădiniţe...Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism (AITA) inițiază proiectul ”Grădinițe albastre” cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului – 2 aprilie 2015.

Detalii

Curs gratuit de competențe antreprenoriale în contextul economiei sociale organizat în cadrul proiectului RESoRT

DetaliiCurs gratuit de...În perioada 18.05 – 21.05.2015, Fundația Civitas pentru Societatea Civilă - Filiala Cluj-Napoca va furniza un curs de competențe antreprenoriale în contextul Economiei sociale.

Detalii

Apel participanți: Adu Europa mai aproape de tine - European Mobility, 4 aprilie 2015, București

DetaliiApel...Pe 4 aprilie 2015, la București ai șansa să aflii cum poți lua parte la mobilitățile europene oferite prin programul Erasmus+.

Înscrie-te acum și fă un pas înainte spre a te descoperi pe tine, a învăța și a cuceri #Europa!

Detalii

Cursuri AutoCAD 3D pentru studenţii din Iaşi

DetaliiCursuri AutoCAD...Până pe 25.04.2015 te poti inscrie la cursurile de AutoCAD 3D, cursuri organizate de catre TEACHING Iasi in cadrul celei de a XIII-a editie a “Centrului de Training Tehnic”. Astfel venim in ajutorul celor care doresc sa dobandeasca mai multe cunostinte in domeniul tehnic, intr-o alta maniera decat cea academica!

Detalii

Curs gratuit de “Manager de proiect” pentru femeile din Bucureşti şi Ilfov

DetaliiCurs gratuit de...Femeile cu studii superioare din Bucureşti şi judeţul Ilfov, care vor să-şi sporească şansele de angajare, să-şi deschidă o afacere sau să obţină posturi cu un nivel mai ridicat de calificare au şansele să participe la cursul gratuit de “Manager de proiect”, susţinut în cadrul proiectului “Şanse egale pentru Femei Active – S.E.F.A.”.

Detalii

Prima pagina ReStart Cariera Cursuri formare profesionala