ReStart.ro

Font Size

Profile

Cpanel

Înscrieri în cadrul programului ”Inițiativă pentru comunitatea mea!” - proiect destinat tinerilor din Dâmbovița

DetaliiÎnscrieri în...Te-ai intrebat vreodată cine ești tu și ce poți face în comunitatea ta?

Vino alături de alți tineri ca tine și află raspunsul în cadrul programului „Iniţiativă pentru comunitatea mea!”, un proiect care îşi propune să crească gradul de implicare activă a tinerilor (liceeni și studenți cu vârstele cuprinse între 16 și 24 de ani) în viaţa publică a comunităţii locale din care provin, finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Detalii

Centrul de training lingvistic, ediţia a XIV-a

DetaliiCentrul  de...Asociatia Tehnica de Formare Profesionala “TEACH ING“ organizeaza prima sesiune de cursuri din noul an universitar 2014-2015 ce se adreseaza  studentilor.

Acum ai ocazia să iti imbunatatesti perfomantele lingvistice deoarece cunoasterea unei limbi straine reprezinta un atu in fata angajatorilor.

Programul cursurilor este urmatorul:

● Cursurile de engleza tehnica, nivel mediu vor avea loc marti si joi in intervalul 19:00-21:00.

● Cursurile de germana tehnica, nivel incepator vor avea loc marti si joi in intervalul 18:30-20:30. 

Cursurile de engleza si germana tehnica se desfasoara pe parcursul a zece sedinte a cate 2 ore si incep la data de  11.11.2014.

Conditiile de participare:

Pentru a fi selectat si a putea participa la cursul dorit trebuie sa fii student cu varsta pana in 35 de anisa completezi formularul de inscriere cu atentie si sa achiti taxa de 50 de lei pentru cursul la care vrei sa participi.

Pentru a finaliza cursurile cu brio trebuie sa respecti cateva reguli:

√ Prezenta la curs trebuie sa fie de cel putin 70% (minimum 7 cursuri din 10);

√ Trebuie sa obtii minimum nota 5 la testul final;

√ Diploma trebuie ridicata in maximum o luna de la data stabilita. Altfel, va trebui sa achiti 10 lei pentru arhivare.

De ce sa urmezi aceste cursuri?

Pentru ca:

√ Vei intalni profesori pe care te poti baza, foarte bine pregatiti si cu experientă didactică;

√ Ritmul de invatare este adaptat evolutiei grupului pentru ca toti cursanti sa beneficieze de o instruire adecvata;

√ Cursurile pun accent pe latura tehnica;

√ Vei obtine o diploma care va confirma nivelul la care ai ajuns

Cursurile se desfasoara in Iasi iar locatia exacta va fi comunicata doar persoanelor selectate.

Formular de inscriere

https://docs.google.com/forms/d/1ol9UxK3k1A76bn2Zp1WLQCShhCRPcXlAidDF95HfVzc/viewform

* In cazul renuntarii la curs, taxa achitata se va restitui doar daca va exista un preaviz de minim 72 de ore pana la inceperea primului curs.

** Pentru mai multe informatii ne poti scrie la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

Curs GRATUIT de Antreprenoriat pentru persoanele fără loc de muncă din regiunile București-Ilfov, Sud-Vest și Sud Muntenia

DetaliiCurs GRATUIT de ...Dacă vrei să-ți creezi propriul loc de muncă și să-ți valorifici creativitatea și cunoștințele, participă la CURSUL GRATUIT DE ANTREPRENORIAT din cadrul proiectului PARTENERIAT PENTRU OCUPARE în regiunile București-Ilfov, Sud-Vest și Sud Muntenia, organizat de Fundatia Motivation Romania si Human Respect Solutions.

Detalii

„Consultanță în management – Inovare în afaceri”. Conferința Internațională AMCOR - BERD 14 noiembrie, București

Detalii„Consultanță în...Asociația Consultanților în Management în România (AMCOR), în parteneriat cu Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) organizează pe data de 14 noiembrie 2014 conferința internațională cu tema „Consultanță în management – Inovare în afaceri”.

Detalii

Înscrieri pentru noi cursuri GRATUITE de calificare organizate în cadrul proiectului IRU-CEAS!

DetaliiÎnscrieri pentru...Societatea Agricolă Astra în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iași anunță începerea înscrierilor pentru cursurile de calificare din cadrul proiectului “INVESTIȚIA ÎN RESURSE UMANE – CALITATE ȘI EFICIENȚĂ în AGRICULTURĂ și SERVICII (IRU-CEAS)

Detalii

Înscrierile continuă: cursuri gratuite pentru rromii dornici de o calificare şi, implicit, o şansă în plus pe piaţa muncii

DetaliiÎnscrierile...Noi cursuri de calificare profesională urmează a fi deschise în cadrului proiectului „ADMIS pe piaţa muncii”, în perioada noiembrie 2014 - iulie 2015, regiunile Bucureşti Ilfov, Sud Muntenia şi Sud Est. Cursurile sunt complet GRATUITE şi se adresează persoanelor de etnie rromă, cu domiciliu stabil sau viză de flotant în una dintre regiunile de dezvoltare mai sus menţionate.

Detalii

Cursuri gratuite - Competenţe Antreprenoriale şi Formator pentru persoanele care au domiciliul în judeţul Tulcea

DetaliiCursuri gratuite...In luna decembrie 2014, Asociatia Romano ButiQ alaturi de partenerul sau K Consulting Management and Coordination si Asociatia Vox Deltae organizeaza doua sesiuni de cursuri: Competente Antreprenoriale si  Formator pentru persoanele care au domiciliul in judetul Tulcea.

Detalii

Cursuri GRATUITE de calificare pentru angajaţii din regiunile Nord Est şi Sud Est

DetaliiCursuri GRATUITE...Societatea Agricolă ASTRA în colaborare cu Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară“ Ion Ionescu de la Brad” Iaşi organizează, în mod gratuit, cursuri de calificare în meseria de LUCRĂTOR ÎN CULTURA PLANTELOR şi cea de VITICULTOR, avizate  de Autoritatea Naţională pentru Calificări - www.anc.gov.ro.

Detalii

Servicii GRATUITE de consiliere profesională și de formare pentru persoanele șomere din regiunile București-Ilfov, Sud-Vest și Sud-Muntenia

DetaliiServicii...Compania HRS oferă servicii GRATUITE de consiliere profesională și de formare persoanelor șomere.

Cursurile de specializare și de calificare se adresează atât persoanelor cu studii superioare, cât și persoanelor absolvente de învățământ obligatoriu.  Antreprenoriat, Manager de Proiecte, Inspector Resurse Umane, Inspector în Domeniul Sănătății și Securității în Muncă, Formator, Agent de Pază, Frizer, curs de Manichiură-Pedichiură și altele.

Detalii

Qvorum lansează programul ”Inițiativă pentru comunitatea mea!” - proiect destinat elevilor și studenților din Argeș

DetaliiQvorum lansează...Ai încercat vreodată să stai de vorbă cu cetăţenii din comunitatea ta despre problemele pe care voi le consideraţi importante? Vrei să știi cum se iau deciziile publice din localitatea ta sau care sunt mecanismele de funcționare ale instituțiilor publice? Crezi că poți fi un lider în comunitatea ta?

Detalii

Prima pagina ReStart Cariera Cursuri formare profesionala