ReStart.ro

Font Size

Profile

Cpanel

Curs gratuit de competențe antreprenoriale în contextul economiei sociale organizat în cadrul proiectului RESoRT

DetaliiCurs gratuit de...În perioada 18.05 – 21.05.2015, Fundația Civitas pentru Societatea Civilă - Filiala Cluj-Napoca va furniza un curs de competențe antreprenoriale în contextul Economiei sociale.

Detalii

Apel participanți: Adu Europa mai aproape de tine - European Mobility, 4 aprilie 2015, București

DetaliiApel...Pe 4 aprilie 2015, la București ai șansa să aflii cum poți lua parte la mobilitățile europene oferite prin programul Erasmus+.

Înscrie-te acum și fă un pas înainte spre a te descoperi pe tine, a învăța și a cuceri #Europa!

Detalii

Cursuri AutoCAD 3D pentru studenţii din Iaşi

DetaliiCursuri AutoCAD...Până pe 25.04.2015 te poti inscrie la cursurile de AutoCAD 3D, cursuri organizate de catre TEACHING Iasi in cadrul celei de a XIII-a editie a “Centrului de Training Tehnic”. Astfel venim in ajutorul celor care doresc sa dobandeasca mai multe cunostinte in domeniul tehnic, intr-o alta maniera decat cea academica!

Detalii

Curs gratuit de “Manager de proiect” pentru femeile din Bucureşti şi Ilfov

DetaliiCurs gratuit de...Femeile cu studii superioare din Bucureşti şi judeţul Ilfov, care vor să-şi sporească şansele de angajare, să-şi deschidă o afacere sau să obţină posturi cu un nivel mai ridicat de calificare au şansele să participe la cursul gratuit de “Manager de proiect”, susţinut în cadrul proiectului “Şanse egale pentru Femei Active – S.E.F.A.”.

Detalii

Cursuri gratuite pentru persoanele fără venituri cu domiciliul în Bucureşti - Ilfov

DetaliiCursuri gratuite...Cursuri gratuite organizate în cadrul proiectului ”Măsuri inovative și flexibile pentru combaterea șomajului prin utilizarea tehnologiei informației și comunicării”.

Detalii

Ai studii medii finalizate cu diplomă de bacalaureat? Vino să te formăm ca Manager de Întreprindere Socială!

DetaliiAi studii medii...Ai STUDII MEDII finalizate cu diplomă de Bacalaureat? Vino să te formăm ca MANAGER DE ÎNTREPRINDERE SOCIALĂ! (curs autorizat ANC)

Odată cu începutul primăverii, K Consulting Management and Coordination, alături de Asociaţia Romano ButiQ şi partenerii săi, organizează cursuri de absolvire cu durata de 40 ore pentru ocupaţia Manager de Întreprindere Socială (cod COR 112036), acreditate de Autoritatea Naţională pentru Calificări, destinate persoanelor de etnie romă şi altor categorii vulnerabile (pe care le regăsiţi în formularele de aplicare de mai jos).

Detalii

Curs gratuit de calificare în specializarea agent securitate, Iași

DetaliiCurs gratuit de...Societatea Agricolă Astra, în cadrul proiectului “INVESTIȚIA ÎN RESURSE UMANE – CALITATE ȘI EFICIENȚĂ în AGRICULTURĂ și SERVICII (IRU-CEAS)” recrutează persoane ocupate (angajați) pentru cursul de Agent securitate.

Detalii

AHSR organizează gratuit cursul de ”Îngrijitor bolnavi la domiciliu” pentru persoane cu dizabilități și femei în situații de risc

DetaliiAHSR organizează...În calitate de furnizor acreditat, Asociaţia Handicapaților Somatici din România (AHSR) anunță organizarea cursului de calificare: Îngrijitor bolnavi la domiciliu, desfășurat GRATUIT prin intermediul proiectului ”FIDELIS: Program integrat de dezvoltare a economiei sociale pentru persoane cu dizabilități și femei în situații de risc, cod proiect: POSDRU /173/6.1/S/148313.

Detalii

Grădiniţe albastre – Cursuri gratuite pentru educatori

DetaliiGrădiniţe...Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism (AITA) inițiază proiectul ”Grădinițe albastre” cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului – 2 aprilie 2015.

Detalii

Curs gratuit “Lucrător în comerţ”, Bucureşti, 1 aprilie - 30 iunie 2015

DetaliiCurs gratuit...EcoSocial Atelier organizeaza in Bucuresti cursul gratuit "Lucrator in comert"  in cadrul proiectului POSDRU "Soluții integrate pentru probleme sociale și de mediu".

Cursul va avea loc in perioada 1 aprilie - 30 iunie 2015.

Detalii

Prima pagina ReStart Cariera Cursuri formare profesionala