ReStart.ro

Font Size

Profile

Cpanel

Workshop Jean Monnet „Euroscepticism şi europopulism în contextul alegerilor pentru Parlamentul European 2014”

DetaliiWorkshop Jean...Workshop-ul "Euroscepticism si europopulism in contextul alegerilor pentru Parlamentul European" va avea loc pe 9, 10 și 11 aprilie la SNSPA (str. Povernei nr. 6, Bucuresti), în sala 111, conform agendei care poate fi accesată la link-ul de mai jos. În fiecare dintre cele trei zile, experți în afaceri europene (jurnaliști, consultanți și profesori) vor dialog cu membri ai societății civile pe maginea unor aspecte "soft" ale alegerilor parlamentare din mai 2014, precum impactul crizei economice asupra leadership-ului european sau”gap-ul” de comunicare dintre UE și cetățenii Statelor-Membre.

Detalii

S-au deschis ȋnscrierile pentru cea de-a XVII-a ediţie a Şcolii Internaţionale de vară de la Torino

DetaliiS-au deschis...Scoala din Torino pentru reglementare locala a deschis inscrierile pentru participarea la cea de-a XVII-a editie a Scolii Internationale de vara privind reglementarea serviciilor publice locale, ce se va desfasura in perioada 8-19 septembrie 2014.  

Aceasta scoala de vara se adreseaza atat studentilor cat si functionarilor din administratia publica locala (orase, municipii, judete).  

Detalii

Participă la conferinţele gratuite din cadrul Body Mind Spirit Festival Iaşi!

Citeşte mai departe...In perioada 11-13 aprilie 2014 se va desfasura la Iasi – Teatrul Luceafarul cea de a XIV –a editie a Body Mind Spirit Festival : expozitie, conferinte si program artistic

Citeşte mai departe...

Seminar „Licențe libere și resurse educaționale deschise”, Iași, 28 februarie

DetaliiSeminar „Licențe...Departamentul de Științe Politice, Relații Internaționale și Studii Europene din cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice vă invită să participați la seminarul „Licențe libere și resurse educaționale deschise”, un atelier conceput în scopul de a oferi tuturor celor interesați (bibliotecari, profesori, studenți, cercetători, autori) informațiile de care au nevoie pentru a valorifica resursele digitale cu acces deschis sau pentru a contribui la dezvoltarea lor.

Detalii

TEACHING organizează cursuri de AutoCAD, Inventor şi programare CNC pentru studenţi!

DetaliiTEACHING ...Pana la data de 6 aprilie 2014 te poti inscrie la cursurile de AutoCAD 2D, Inventor si programare strung CNC, in cadrul celei de a XI-a editii a Centrului de Training Tehnic.

Detalii

Curs de formare "U SEE+ Using social entrepreneurship in Erasmus+", Suedia, 22 - 27 Aprilie 2014

DetaliiCurs de formare...Denumire eveniment: Curs de formare "U SEE+ Using social entrepreneurship in Erasmus+", Suedia
Tip: eveniment AN; subtip: international
Loc de desfasurare: Gothenburg, Suedia, jud.
Perioada: 22 Aprilie 2014 - 27 Aprilie 2014

Detalii

Curs ”Dezvoltarea abilităților de viață la copii și adolescenți”, 26-28 martie 2014, Iaşi

DetaliiCurs...Asociaţia Salvaţi Copiii Iaşi organizează in perioada 26-28 martie 2014 seminarul ”Dezvoltarea abilităților de viață la copii și adolescenți”, desfăşurat în cadrul proiectului ”Schimbări mici, diferențe MARI”, proiect co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeana extinsă.

Detalii

JAVA Competition vă invită la Webinar pentru tineri programatori: Working FAST and Safe with Existing Code

DetaliiJAVA Competition...Joi, 27 februarie, Junior Achievement Romania organizeaza un webinar special pentru programatori: Working FAST and Safe with Existing Code (romana)

Cu: Adrian Bolboaca

Interval orar: 16:00-18:00

Detalii

Asociaţia Tehnică de Formare Profesională "TEACH ING" Iaşi organizează cursuri de engleza tehnică nivel mediu şi germană tehnică nivel ȋncepător

Citeşte mai departe...In contextul economic actual, pentru un loc de munca de succes ai nevoie de cunostinte care sa te diferentieze de ceilalti concurenti. Cunostintele temeinice in domeniul pe care il studiezi nu mai sunt suficiente iar cunoasterea unei limbi straine a devenit mai mult decat o necesitate.

De aceea, Asociatia Tehnica de Formare Profesionala "TEACH ING" Iasi organizeaza cursuri de engleza tehnica nivel mediu si germana tehnica nivel incepator.

Citeşte mai departe...

AvenTURA jurnalistică: Cursuri gratuite de jurnalism și fotografie pentru elevi

DetaliiAvenTURA...Asociația K’ARTE anunță debutul primului proiect important din acest an, “AvenTURA jurnalistică”. Proiectul a fost sprijinit de Fundația pentru Comunitate și MOL România prin Programul MOL pentru Sănătatea Copiilor.

Detalii

Prima pagina ReStart Cariera Cursuri formare profesionala