ReStart.ro

Font Size

Profile

Cpanel

Centrul Diecezan Caritas Iași organizează cursuri gratuite de calificare în meseria de Cosmetician

DetaliiCentrul Diecezan...Centrul Diecezan Caritas Iași organizează în Iași, prin proiectul Servicii de Evaluare, Formare și Incluziune Ș.E.F.I,  cursuri gratuite de calificare în meseria de Cosmetician.

Detalii

Program gratuit de formare în domeniul achizițiilor publice destinat persoanelor din cadrul instituţiilor şi autorităţilor administraţiei publice

DetaliiProgram gratuit...În vederea facilitării și creșterii numărului de participanți înscriși la sesiunile de formare din cadrul Programului de formare specifică în domeniul achizițiilor publice organizate în perioada 26 ianuarie 2015 – 06 martie 2015, a fost extinsă eligibilitatea grupului țintă și prin includerea persoanelor care, în viitor, vor fi implicate în procedurile de achiziții publice/ comisii de evaluare.

Detalii

Cursuri gratuite de calificare în meseria Confecționer-asamblor articole din textile, Iași

DetaliiCursuri gratuite...Centrul Diecezan Caritas Iași organizează în Iași, prin proiectul Servicii de Evaluare, Formare și Incluziune Ș.E.F.I POSDRU/125/5.1/S/127865, cursuri gratuite de calificare în meseria Confecționer-asamblor articole din textile.

Detalii

Atelier de formare "Promovarea bunelor practici din implementarea Regio, Programul Operaţional Regional 2007 - 2013

DetaliiAtelier de...Atelierul de formare este organizat de Biroul Formare din cadrul IER în parteneriat cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI)

Selecţia participanţilor la cursurile gratuite se va face pe principiul „primul venit, primul servit” în limita locurilor disponibile pentru fiecare curs. Pentru asigurarea unei reprezentativităţi cât mai mari, nu vor putea fi selectate mai mult de 2 persoane de la o singură organizaţie pentru participarea la cursurile gratuite. În cazul în care mai mult de 2 persoane din cadrul aceleiaşi organizaţii se înscriu la aceste cursuri, organizatorii vor analiza în ce măsură există locuri disponibile, fără a afecta şansele de a beneficia de instruire ale altor organizaţii eligibile/selectate.

Detalii

Cursuri gratuite pentru tinerii şomeri din Brăila!

DetaliiCursuri gratuite...Au mai rămas câteva locuri disponibile pentru tinerii șomeri din Brăila care doresc să se inscrie la cursurile GRATUITE organizate  în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Reţeaua profesioniştilor în căutarea unui loc de muncă – ProJobs".

Dacă ești șomer, ai sub 25 de ani și vrei să participi la acest program, contactează-ne cât mai curând posibil.

Detalii

Participă la Qvorum Young Leaders 2015!

DetaliiParticipă la...Tu ce ți-ai propus pentru 2015?

Participă la Qvorum Young Leaders 2015!

Dezvoltarea ta personală și profesională este importantă pentru noi!
 
Institutul Qvorum contribuie la modernizarea societății românești și la dezvoltarea spiritului de leadership și followership! Aplică și tu la programul Qvorum Young Leaders 2015 realizat în parteneriat cu Fundația Hanns Seidel si devino un vector al schimbării!

Detalii

Training pe tema Mesajelor Discriminatorii și Instigatoare la Ură organizate în cadrul proiectului PANDORA

DetaliiTraining pe tema...Fundația Corona din Iași selectează 15 activiști ONG în vederea participării la un training și o campanie de monitorizare pe tema Mesajelor Discriminatorii și Instigatoare la Ură (MDIU) din mediul online în cadrul proiectului PANDORA RO2013_C1.3_32.

Detalii

Cursuri GRATUITE de calificare / recalificare pentru angajați – Regiunea Nord-Est (județele Iași, Botoșani, Vaslui)

DetaliiCursuri GRATUITE...Societatea Agricolă Astra în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iași anunță începerea înscrierilor pentru o nouă serie de cursuri de calificare în cadrul proiectului “INVESTIȚIA ÎN RESURSE UMANE – CALITATE ȘI EFICIENȚĂ în AGRICULTURĂ și SERVICII (IRU-CEAS)”.

Detalii

Cursuri gratuite pentru femei organizate în cadrul proiectului MENTORNET 2!

DetaliiCursuri gratuite...Eşti femeie şi:

• Vrei să afli care sunt cele mai cautate cursuri de formare profesională care te pot ajuta în dezvoltarea carierei?
• Vrei să înveţi să construieşti o carieră antreprenorială de succes?
• Vrei să descoperi secretele unei activităţi antreprenoriale cu stil de la femei de succes, mentori din cadrul Reţelei Naţionale a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin?

Detalii

Cursuri gratuite cu tema „Abilităţi de viaţă în contextul dezvoltării durabile” destinate cadrelor didactice

DetaliiCursuri gratuite...Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile în parteneriat cu Asociaţia REPER21 şi Centrul Judeţean de Resurse și Asistenţă Educaţională Bihor organizează 53 de cursuri de formare profesională cu tema „Abilităţi de viaţă în contextul dezvoltării durabile” acreditate de Direcţia Generală Management, Resurse Umane şi Reţea Şcolară Naţională (DGMRU RSN – MEN) din cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale.

Detalii

Prima pagina ReStart Cariera Cursuri formare profesionala