ReStart.ro

Font Size

Profile

Cpanel

Curs de marketing online pentru startup-uri și IMM-uri

DetaliiCurs de...În data de 5 septembrie 2014, Daniel Matei organizează la Iași cursul de marketing online dedicat antreprenorilor și managerilor de IMM-uri din regiunea de Nord-Est (județele Iași, Bacău, Suceava, Neamț, Botoșani și Vaslui).

Detalii

Asociaţia Serviciul Apel angajează Consilier pentru activităţi de informare şi consiliere a migranţilor, Bucureşti

DetaliiAsociaţia...Asociaţia Serviciul Apel, Bucureşti, caută pentru angajare un consilier pentru activităţi de informare şi consiliere a migranţilor cu privire la posibilitatea de repatriere voluntară asistată şi sprijin pentru reintegrare în ţara de origine.

Detalii

Servicii GRATUITE de consiliere profesională şi de formare pentru persoane şomere din regiunile Bucureşti-Ilfov, Sud-Vest şi Sud-Muntenia

DetaliiServicii...Compania HRS ofera servicii GRATUITE de consiliere profesionala si de formare persoanelor somere.

Detalii

Cursuri GRATUITE organizate în cadrul proiectului ”Măsuri inovative și flexibile pentru combaterea șomajului prin utilizarea tehnologiei informației și comunicării”

DetaliiCursuri GRATUITE...Cursuri GRATUITE organizate în cadrul proiectului ”Măsuri inovative și flexibile pentru combaterea șomajului prin utilizarea tehnologiei informației și comunicării”.

Detalii

Curs de specializare: Manager de Proiect – Iaşi

DetaliiCurs de...Programul de specializare este organizat de TAAS Consultancy, autorizata ca furnizor de formare profesionala de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Cursul se adreseaza tuturor celor interesati sa acumuleze cunostinte si tehnici necesare pentru managementul de proiecte (cod COR 242101) si sa-si dezvolte abilitati practice, utile pentru rezolvarea problemelor specifice managementului proiectelor.

Detalii

Curs GRATUIT Designer pagini web organizat în cadrul proiectului POSDRU “Şanse de Ocupare prin Calificare-ŞOC”!

Citeşte mai departe...Esti fara un loc de munca? Ai absolvit liceul si nu reusesti sa te angajezi? Esti creativ si te pasioneaza mediul on-line?

Vino la Blue Consulting pentru a urma GRATUIT cursul de Designer pagini web – in cadrul Proiectului European  POSDRU “Sanse de Ocupare prin Calificare-SOC”. 

Citeşte mai departe...

Colegiul Tehnic ”Ion Holban” Iaşi organizează cursuri de calificare/recalificare pentru adulţi!

DetaliiColegiul Tehnic...Colegiul Tehnic ”Ion Holban” Iaşi  este acreditat sa organizeze cursuri de calificare/recalificare adulti in urmatoarele meserii:

1. coafor-frizer-manichiurist-pedichiurist cu durata de 7 luni (nivel 2)

Detalii

A început ACCES - Proiect adresat femeilor angajate în sistemul sanitar public sau privat

DetaliiA început ACCES...Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR), in parteneriat cu Consejo General de Enfermería (Spania), anunță lansarea unui nou proiect strategic intitulat „.Asigurarea accesului egal la ocupare si diversificarea oportunitatilor de angajare pe o piata inclusiva a muncii, pentru femeile din domeniul sanitar – ACCES”, proiect construit pentru 600 de femei angajate in sistemul sanitar public sau privat.

Detalii

Colegiul Tehnic ”Ion Holban” Iaşi organizează cursuri GRATUITE pentru calificarea COSMETICIAN!

DetaliiColegiul Tehnic...Colegiul Tehnic ”Ion Holban” Iaşi  organizează in cadrul scolii postliceale cu durata de 2 ani, cursuri pentru calificarea de COSMETICIAN.

Cursurile sunt GRATUITE.

Detalii

Școala pentru Democrație 2014

DetaliiȘcoala pentru...Expert Forum (EFOR) a deschis apelul de participare la o nouă ediție a Școlii pentru Democrație, un seminar non-formal care se va desfășura la Pensiunea Brandeberg, Șimon (Bran), județul Brașov (România) între 22 și 28 august 2014Școala este dedicată democratiei și statului de drept și se desfășoară în contextul mișcărilor civice din regiune și al apropierii Republicii Moldova și Ucrainei de Uniunea Europeană.

Detalii

Prima pagina ReStart Cariera Cursuri formare profesionala