ReStart.ro

Font Size

Profile

Cpanel

Apel participanți: Adu Europa mai aproape de tine - European Mobility, 4 aprilie 2015, București

DetaliiApel...Pe 4 aprilie 2015, la București ai șansa să aflii cum poți lua parte la mobilitățile europene oferite prin programul Erasmus+.

Înscrie-te acum și fă un pas înainte spre a te descoperi pe tine, a învăța și a cuceri #Europa!

Detalii

Cursuri de AutoCAD 2D organizate de TEACH ING!

DetaliiCursuri de...Asociatia Tehnica de Formare Profesionala "TEACH ING" Iasi organizeaza cursuri de AutoCAD 2D, venind astfel in ajutorul celor care doresc sa dobandeasca mai multe cunostinte in domeniul tehnic, intr-o alta maniera decat cea academica! 

Detalii

Curs gratuit de “Manager de proiect” pentru femeile din Bucureşti şi Ilfov

DetaliiCurs gratuit de...Femeile cu studii superioare din Bucureşti şi judeţul Ilfov, care vor să-şi sporească şansele de angajare, să-şi deschidă o afacere sau să obţină posturi cu un nivel mai ridicat de calificare au şansele să participe la cursul gratuit de “Manager de proiect”, susţinut în cadrul proiectului “Şanse egale pentru Femei Active – S.E.F.A.”.

Detalii

Curs gratuit Îngrijitor bolnavi la domiciliu

DetaliiCurs gratuit ...AHSR organizează gratuit cursul de ”Îngrijitor bolnavi la domiciliu”  pentru persoane cu dizabilități și femei în situații de risc

În calitate de furnizor acreditat, Asociaţia Handicapaților Somatici din România (AHSR) anunță organizarea cursului de calificare: Îngrijitor bolnavi la domiciliu, desfășurat GRATUIT prin intermediul proiectului ”FIDELIS: Program integrat de dezvoltare a economiei sociale pentru persoane cu dizabilități și femei în situații de risc”, cod proiect: POSDRU /173/6.1/S/148313.

Detalii

Ai studii medii finalizate cu diplomă de bacalaureat? Vino să te formăm ca Manager de Întreprindere Socială!

DetaliiAi studii medii...Ai STUDII MEDII finalizate cu diplomă de Bacalaureat? Vino să te formăm ca MANAGER DE ÎNTREPRINDERE SOCIALĂ! (curs autorizat ANC)

Odată cu începutul primăverii, K Consulting Management and Coordination, alături de Asociaţia Romano ButiQ şi partenerii săi, organizează cursuri de absolvire cu durata de 40 ore pentru ocupaţia Manager de Întreprindere Socială (cod COR 112036), acreditate de Autoritatea Naţională pentru Calificări, destinate persoanelor de etnie romă şi altor categorii vulnerabile (pe care le regăsiţi în formularele de aplicare de mai jos).

Detalii

Cursuri gratuite - Agent vânzări, TIC şi Limba engleză

DetaliiCursuri gratuite...Pe 17 martie încep cursurile gratuite în domeniile AGENT VÂNZĂRI şi T.I.C. ŞI LIMBA ENGLEZĂ. Pentru grupele din luna aprilie, mai sunt disponibile 4, respective 8 locuri, pentru tinerii şomeri cu vârste între 16 şi 24 de ani.

Detalii

AHSR organizează gratuit cursul de ”Îngrijitor bolnavi la domiciliu” pentru persoane cu dizabilități și femei în situații de risc

DetaliiAHSR organizează...În calitate de furnizor acreditat, Asociaţia Handicapaților Somatici din România (AHSR) anunță organizarea cursului de calificare: Îngrijitor bolnavi la domiciliu, desfășurat GRATUIT prin intermediul proiectului ”FIDELIS: Program integrat de dezvoltare a economiei sociale pentru persoane cu dizabilități și femei în situații de risc, cod proiect: POSDRU /173/6.1/S/148313.

Detalii

Centrul de Training Lingvistic, ediţia a XV- a

Citeşte mai departe...N-ai incredere in Google Translate? Inscrie-te!

Lumea a devenit din ce in ce mai mica, concurenta nu mai este doar pe plan local. Ceea ce urmeaza sa va spunem poate ca sunt lucruri ce iti sunt deja cunoscute.

Citeşte mai departe...

Curs gratuit “Lucrător în comerţ”, Bucureşti, 1 aprilie - 30 iunie 2015

DetaliiCurs gratuit...EcoSocial Atelier organizeaza in Bucuresti cursul gratuit "Lucrator in comert"  in cadrul proiectului POSDRU "Soluții integrate pentru probleme sociale și de mediu".

Cursul va avea loc in perioada 1 aprilie - 30 iunie 2015.

Detalii

Cursuri gratuite organizate în cadrul proiectului IDEAS!

DetaliiCursuri gratuite...Centrul Diecezan Caritas Iași organizează în Iași, in cadrul proiectului POSDRU/173/6.1/S/148730 IDEAS- Incluziune prin Dezvoltare Economică şi Antreprenoriat Social, cursuri gratuite in meseriile:

Detalii

Prima pagina ReStart Cariera Cursuri formare profesionala