ReStart.ro

Font Size

Profile

Cpanel

Curs de specializare “Expert achiziţii publice” – Iaşi, iulie 2015

DetaliiCurs de...Programul de specializare este organizat de TAAS Consultancy, autorizată ca furnizor de formare profesională de către Autoritatea Națională pentru Calificări.

Cursul se adresează tuturor celor interesați să acumuleze cunoștințe și tehnici necesare pentru achizițiile publice (cod COR 214946) și să-si dezvolte abilități practice, utile pentru rezolvarea problemelor specifice achizițiilor publice.

Detalii

Cursuri gratuite de calificare pentru șomerii din județele Gorj, Vâlcea, Mehedinți și Hunedoara!

DetaliiCursuri gratuite...Fundaţia Centrul Român pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii organizează, în cadrul proiectului cu finanţare europeană Trans-FORMARE pentru ocupare în zonele miniere sau foste industrializate din regiunile Sud-Vest şi Vest, cursuri de formare a competenţelor TIC (Tehnologia informaţiei şi a comunicaţiilor).

Detalii

Curs de specializare “Manager Proiect” – Iaşi, iulie 2015

DetaliiCurs de...Programul de specializare este organizat de TAAS Consultancy, autorizată ca furnizor de formare profesională de către Autoritatea Națională pentru Calificări.

Cursul se adresează tuturor celor interesați să acumuleze cunoștințe și tehnici necesare pentru managementul de proiecte (cod COR 242101) și să-și dezvolte abilități practice, utile pentru rezolvarea problemelor specifice managementului proiectelor.

Detalii

Curs gratuit de Comunicare în limba engleză, Iaşi

DetaliiCurs gratuit de...Blue Consulting va ofera oportunitatea de a participa GRATUIT la cursul de COMUNICARE IN LIMBA ENGLEZA.

Conditia este sa nu aveti un loc de munca, sa nu urmati o forma de invatamant si sa aveti domiciliul in Judetul Iasi.

Detalii

Qvorum European Days

DetaliiQvorum European DaysInstitutul Qvorum organizează în perioada 22-23 iulie “Qvorum European Days”.

Dacă ești interesat de problematicile europene și ai între 18 și 25 de ani, atunci acest eveniment este special gândit pentru tine! Timp de 2 zile vei avea șansa de a participa la dezbateri, conferințe și workshop-uri moderate de specialiști din domeniul afacerilor europene și vei putea afla direct de la sursă cu ce provocări se confruntă Uniunea Europeană.

Detalii

Curs gratuit de competențe antreprenoriale în contextul economiei sociale organizat în cadrul proiectului RESoRT

DetaliiCurs gratuit de...În perioada 18.05 – 21.05.2015, Fundația Civitas pentru Societatea Civilă - Filiala Cluj-Napoca va furniza un curs de competențe antreprenoriale în contextul Economiei sociale.

Detalii

Curs gratuit de ”Lucrător în comerț” pentru rromii din regiunea București-Ilfov

DetaliiCurs gratuit de...Asociaţia pentru Formare în Domeniul Securităţii Private (AFDSP) invită persoanele de etnie rromă din regiunea București-Ilfov să se înscrie la cursul de (re)calificare Lucrător în comerț. Cursul se desfășoară GRATUIT în cadrul proiectului POSDRU/165/6.2/S/143183 ”ADMIS pe piaţa muncii - Construirea unui model complex de integrare profesională a persoanelor de etnie rromă din regiunile BI, NV, SE şi SM, în vederea îmbunătăţirii accesului acestora pe piaţa muncii”.

Detalii

Cursuri AutoCAD 3D pentru studenţii din Iaşi

DetaliiCursuri AutoCAD...Până pe 25.04.2015 te poti inscrie la cursurile de AutoCAD 3D, cursuri organizate de catre TEACHING Iasi in cadrul celei de a XIII-a editie a “Centrului de Training Tehnic”. Astfel venim in ajutorul celor care doresc sa dobandeasca mai multe cunostinte in domeniul tehnic, intr-o alta maniera decat cea academica!

Detalii

Cursuri gratuite în domeniul economiei sociale, Cluj

DetaliiCursuri gratuite...Fundația Civitas pentru Societatea CivilăFiliala Cluj-Napoca lansează o nouă serie de cursuri de specializare. De data aceasta, vă oferim ocazia să participați la două cursuri de specializare acreditate ANC! Vă invităm să vă bucurați alături de noi de o vară plină de idei, concepte inovatoare și multă voie bună!

Detalii

Cursuri gratuite pentru persoanele fără venituri cu domiciliul în Bucureşti - Ilfov

DetaliiCursuri gratuite...Cursuri gratuite organizate în cadrul proiectului ”Măsuri inovative și flexibile pentru combaterea șomajului prin utilizarea tehnologiei informației și comunicării”.

Detalii

Prima pagina ReStart Cariera Cursuri formare profesionala